info


Welkom


svsDe strekking van deze website is een synthese van westerse en oosterse geneeskunde. Alle gegevens zijn gebaseerd op gerenommeerd wetenschappelijk onderzoek.

Concreet behandelen we het fysieke lichaam en de metafysieke aspecten daarvan, zoals: het endocriene stelsel, chakra klieren, stamcellen, bewustzijn, immuniteit systeem, meditatie, energie en de positieve uitwerkingen daarvan.

Ook geven wij u aan hoe u zelf stamcellen kan aanmaken/heractiveren door middel van meditatie. Op deze website kunt u ook een zeer heilzame meditatie downloaden.

Heeft u vragen over een van deze onderwerpen of andere vragen dan kunt u ons altijd emaillen.

 

De stichting

De Stichting Voorlichting Stamcellen (S.V.S.) heeft zich tot doel gesteld de inzichten, kennis en vaardigheden die de geneeskunde ons aanreikt, zoveel mogelijk te verspreiden en toegankelijk te maken. De stichting wordt volledig gerund door vrijwilligers en wij werken zonder enige subsidies.

De belangstelling voor een alternatieve geneeswijze en de ontwikkeling van de eigen spiritualiteit is momenteel sterk aan het groeien en daarmee de behoefte aan zuivere en gerenommeerd wetenschappelijk onderzoek.

De stichting tracht haar doel ondermeer te verwezenlijken door:

  • Het geven van voorlichting en advies over: meditatie, endocriene stelsel, chakras, stamcellen, het bewustzijn, immuniteit systeem, energie en de positieve uitwerkingen op het lichaam en de geest.
  • Een brug maken tussen Westerse en Oosterse geneeskunde
  • Het stimuleren van spirituele bewustwording.
  • Het uitvoeren van onafhankelijk onderzoek.
  • Informatie verstrekken door middel van websites en publicaties in de media.
  • Het samenwerken met rechtspersonen met een soortgelijk of aanverwant doel.


De stichting is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Leeuwarden onder nummer: 01095440

Tel/Fax 06-14844482
E-Mail info@stamcel.org
Website http://www.stamcel.org

home

Copyright © -2002-2018 S.V.S. | Disclaimer